Tervetuloa!

Uusin kujein ja nimimerkein starttaa täällä uusi LC! Edellinen koki kovan kohtalon ja syöksyi bittiavaruuteen konerempan yhteydessä, ei mikään harvinainen tapaus nykyään siis. Ennätys on jäänyt 4. sukupolveen, mutta nyt pusketaan varmuuskopioiden kanssa sinne 10. asti.

Koska vuodatukselle kävi temput ja suurin osa edesmenneiden O'Boyden kuvista pyyhälsi yhtälailla tiehensä, ei koko sukua ollut enää mieltä jättää nettiin roikkumaan. Kantapään kautta kuvat ovat nyt myös toivonmukaan varmemman palvelimen suojissa ja pysyvät näkyvillä 4ever.

Toivottavasti nautitte lukemastanne ja jäätte seuraamaan Seminin suvun tarinaa! Itsehän nauran huonoille jutuille, varinskin omilleni, joten todellinen arvio tarinan laadusta jää teidän käsiinne... Kommentoikaa siis risut ja ruusut!

-Kiusaaja







23.11.2012

Voi elämä, kuudes osa tekee minut hulluksi :D kirjoittelin rauhassa puoliväliin asti ja kun yritän tallentaa, eikös vuodatus heitäkkin erroria kehiin ja koko homma pitäisi aloittaa alusta. Ei kiitos... No, koska on turhauttavaa kirjoittaa samat asiat heti uudelleen, etenkin niin pitkä juttu, ajattelin vain jatkaa ja kirjoittaa ja tallentaa osan loppupuoliskon ja tehdä joskus toiste alun uudelleen. Noooh, kun olen kirjoittanut ja tallennan... Sama homma... Ainoastaan yksi kuva+teksti valmiina, jonka tallensin heti koittaakseni toimiiko koko vuodatus ylipäänsä... Nyt pitää kirjoittaessa tallentaa melkein yhden kuvan välein, kun pelkään erroreja. Eipä siinä, sieltä se osa kohta tulee :)

-Kiusaaja





20.11.2012

Ja uusi osa taiteiltu valmiiksi! Nyt alkaa vähän tapahtua :) Valitan etten ole laittanut ylös Vilin uutta työpaikkaa, joten sitä ei osassa mainita, jos joku panee merkille :D Pääset lukemaan viidennen osan mm TÄSTÄ

Eipä tässä muuta!

-Kiusaaja






07.11.2012.

Heippa taas!
Uusi osa tulla tupsahti ja nyt saatiin isompia kuviakin kehiin! Lukijat ovat edelleen teillä tietämättömillä, mutta motivaatio ei onneksi ole silti laskenut :) Melkein on helpompaa, kun ei ole paineita, että joku jo odottelisi osaa :D No, pitää yrittää viedä mainostelua ja linkityksiä eteenpäin, eiköhän joku tänne kohta eksy!


-Kiusaaja





06.11.2012

Hyvää vauhtia etenee nelonen pelonen tuolla arkistoissani :) Huijasin, kun sanoin, että kolmas osa olisi vähän pitempi... Oikeasti se on nelonen! Jossa siis on huimat lähelle 100 kuvaa :D En nauti liian pitkien osien kirjoittamisesta, koska en jaksaisi sitten itse lukea niitä -> Seminit eivät loista kamalan pitkissä osissa kerralla.

Tänään olen koittanut hoitaa vähän linkitysasioita eteenpäin, jotta tänne eksyisi mahdollisia lukijoitakin joskus. Ongelma on se, että tuntuu epäkohteliaalta haluta linkitystä, jos en itse ole lukenut LC:tä ensin. Eihän niitä kaikkia tietenkään pysty lukemaan, enkä minä itsekään loukkaannu, jos joku on halunnut linkittää, eikä kuulu varsinaisiin lukijoihini. Mutta minkäs teet. Yritän valita sellaisi näin alkuun, jotka on sellaisen oloisia, ettei lopu heti kesken & niitä, joita haluaisin itse lukea, kun aikaa on. Onneksi kommentit piristää, oli ne missä osassa tahansa!

-Kiusaaja






30.10.2012

Kolmas osa tehtynä :D Kuvia on vielä pari osaa eteenpäin, joten saa nähdä miten hyvää tekstiä seuraavissa osissa tulee, kun minusta ianakin tuntuu että mitä tuoreemmat kuvat, sitä helpompaa kirjoittaa...

Nyt alkaa myös ulkoasu olla paremmassa jamassa, mutta ei valmis vieläkään... muttei se onneksi lukemista estä :D kaikki kaksi ........ :D Linkkejäkin on saatu yksi, kun olen ollut vähän laiska mainostamaan, mutta tästä lähtee. Lukekaa ->

-Kiusaaja



Heippa hei, uusi osa on nyt ilmestynyt! Vaikkei ensimmäinen vielä lukijoita ole saanutkaan, niin ei haittaa, vielä kirjoitusinto säilyi :) Tämä uusi oli nopea kirjoittaa, toivottavasti se ei näy laadussa. Omalle työlle tulee niin helposti sokeaksi.... Toivottavasti kuitenkin tykkäätte!

Oletus fonttia vielä pahoittelen, niille joille se näkyy yli pienenä... En ole saanut aikaiseksi vaihtaa, koittakaa tihrustaa tai muuttaa selainasetuksia! Tai odottaa, että saan sen vaihdettua :D

-Kiusaaja




Se onkin näköjään sitten ulkoasua muokattava myös uudelleen, pöytäkoneella näytti hienolle, mutta läppäri... tyntyntyn.... Noo ei voi mitään... Ehkä joku päivä tulee siuista kaikin puolin komeat, kun tapreeksi jaksaa koodoata :D

Kakkososa on jo tekeillään vaikkei kukaan ole lukenut ensimmäistä (y), mutta kolmosen pelailussa on ongelmia ja joudun tekemään ehkä ikävän aikahypyn pitääkseni tarinan ja ylipäänsä kirjoittamisen itsellenikin mielekkäänä... Mutta ehkei se haittaa, niitä ei tule sitten enempää vaikka se onkin helppo tie umpikujasta pois.





Heipähei!

Hauskaa, että eksyit tänne :) Uuden uutukaisen LC:n ensimmäinen osa on käsillä, tervetuloa lukemaan!

En tiedä miten aloittaminen on aina hauskinta. Tämä on neljäs peli, jossa aloitin Seminit, ensimmäisen ja toisen kerran poistin koneen muistista, kun kirjoittaminen ei niistä vielä innostanut. Vaikka joitan helmiä kohtia ja bugeja jäi käyttämättä, surullista.

Nyt kuitenkin alku pääsi mieleiseen vauhtiin vaihtamalla kantasimin ihonvärin purpleksi, toivottavasti teillekin maistuu!

Linkitystä kannattaa toki pyytä, kunhan muistaa vastalinkittää! Itse en enää kamalasti jaksa LC:itä lukea, mutta kannattaa täällä mainostella, sillä olisi mukava löytää joku superhyvä :)

-Kiusaaja